Grey's Anatomy: Η Έλεν Πομπέο αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τη σειρά

Grey's Anatomy: Η Έλεν Πομπέο αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τη σειρά Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Έλεν Πομπέο, η τηλεοπτική Μέρεντιθ του Grey' s Anatomy αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που επέλεξε να αποχωρήσει από τη σειρά μετά από 18 σεζόν.

Την Πέμπτη, οι φανς του Grey's Anatomy είδαν το τέλος μιας εποχής, καθώς η Έλεν Πομπέο και ο αγαπημένος χαρακτήρας της Μέρεντιθ Γκρέι, έκαναν την τελευταία της εμφάνιση στο Grey Sloan Memorial Hospital.

Αν και το επεισόδιο της Πέμπτης σηματοδοτεί την τελευταία εμφάνιση της Πομπέο στη σειρά, αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που οι φανς θα δουν την Μέρεντιθ Γκρέι.

Η 53χρονη ηθοποιός αναμένεται να εμφανιστεί τουλάχιστον άλλη μία φορά πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα 19η σεζόν. Θα συνεχίσει ως αφηγήτρια της σεζόν και ως εκτελεστική παραγωγός.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε προηγουμένως σε ένα επεισόδιο του Δεκεμβρίου στο The Drew Barrymore Show, όπου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από το ιατρικό δράμα του ABC μετά από 19 σεζόν.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, αλλά κοιτάξτε, η σειρά ήταν απίστευτη για μένα και μου άρεσε πολύ η εμπειρία. Απλά, πρέπει να τα αλλάξω λίγο. Είμαι 53. Ο εγκέφαλός μου είναι σαν ομελέτα», εξήγησε η ηθοποιός.

«Πρέπει να κάνω κάτι καινούργιο. Εννοώ, 19 χρόνια, είναι περισσότερα από όσα χρόνια κρατούν οι γονείς τα παιδιά τους στο σπίτι τους. Οι γονείς κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι μέχρι τα 18 τους και μετά τα στέλνουν στο κολέγιο. Έτσι είναι σαν να πηγαίνω στο κολέγιο», είχε πει.

Είχε ήδη ανακοινωθεί ότι η Πομπέο, που πρωτοεμφανίστηκε ως Μέρεντιθ Γκρέι το 2005, θα εμφανιζόταν μόνο σε οκτώ επεισόδια αυτή τη σεζόν, ενώ θα συνέχιζε με την αφήγηση στη σειρά. 

«Έχω πολλά που κάνω. Έχω τρία παιδιά και είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι κοντά τους και να είμαι πιο παρούσα γι' αυτά. Θα κάνω μια σειρά για το δίκτυο Hulu την άνοιξη, η οποία είναι μια πολύ ωραία, τρελή αληθινή ιστορία» όπως είχε αποκαλύψει.

Με πληροφορίες του ETOnline

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM