Γιάννης Μπέζος: Γι' αυτό δεν έγινε reunion των «Απαράδεκτων»

Ο Γιάννης Μπέζος Facebook Twitter
Φωτ: Panorama Press/Eurokinissi
0

Τους λόγους που δεν έχει γίνει reunion της δημοφιλούς σειράς «Οι Απαράδεκτοι» αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Τάσου Τρύφωνος και εξήγησε ότι ο ένας λόγος που δεν έγινε το reunion όταν τους προτάθηκε στα 20 χρόνια του Mega ήταν η απώλεια του Βλάση Μπονάτσου.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος υποστήριξε ότι «άλλος λόγος και ο πιο ουσιώδης είναι ότι δεν έχουν κανένα νόημα αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει το παλιό που είναι εξαιρετικό, γιατί να πας να χτίσεις πάνω σε κάτι».

«Εμένα μου έχουν πει κατά καιρούς και για άλλες σειρές, όπως της “Ελλάδος τα παιδιά”, αλλά είμαι κατά», πρόσθεσε.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT