Γεννηματά: Επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά

Γεννηματά: Επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στην τοποθέτησή της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό.

«Γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news. Αφού δεν καταφέρατε να τον βάλετε στο ΕΣΡ, τώρα επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ», τόνισε. Πρόκειται για «προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Μέρος του τραπεζικού συστήματος χρησιμοποιείται απροκάλυπτα από την κυβέρνηση για τον έλεγχο της ενημέρωσης», επισήμανε. «Ο πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής και διαφθοράς, τώρα γίνεται γάτα Ιμαλαΐων», σημείωσε και χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.

«Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά», κατέληξε σημειώνοντας ότι «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM
Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια