Γεννηματά: Επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά

Γεννηματά: Επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στην τοποθέτησή της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό.

«Γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news. Αφού δεν καταφέρατε να τον βάλετε στο ΕΣΡ, τώρα επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ», τόνισε. Πρόκειται για «προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Μέρος του τραπεζικού συστήματος χρησιμοποιείται απροκάλυπτα από την κυβέρνηση για τον έλεγχο της ενημέρωσης», επισήμανε. «Ο πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής και διαφθοράς, τώρα γίνεται γάτα Ιμαλαΐων», σημείωσε και χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.

«Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά», κατέληξε σημειώνοντας ότι «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Media / Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και για πολλά χρόνια υπεύθυνη του «The New York Times Book Review» περιγράφει τι σημαίνει καλή δημοσιογραφία, μιλά για το μέλλον των εντύπων και αναλύει γιατί σήμερα ο μισογυνισμός είναι έντονος και διαδεδομένος παγκοσμίως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια