ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

To Game of Thrones επιστρέφει

To Game of Thrones επιστρέφει Facebook Twitter
1

Τέλος στην αναμονή για τον πέμπτο και πολλά υποσχόμενο κύκλο του Game of Thrones.  Την Κυριακή του Πάσχα στις 4 τα μεσάνυχτα η μάχη για τον «σιδερένιο θρόνο», το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες και οι δολοπλοκίες ξαναρχίζουν, πιο συναρπαστικές από ποτέ και θα μπορούμε να τις δούμε και στην Ελλάδα μέσω των καναλιών Novacinema, με ελληνικούς υπότιτλους, σχεδόν ταυτόχρονα με την προβολή στην Αμερική.

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή επιστροφή, τα κανάλια Novacinema οργανώνουν μία ειδική κινηματογραφική πρεμιέρα λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα, όπου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου αλλά και το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου Game of Thrones, νωρίτερα από όλους!

Το lifo.gr εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στέλνετε email στο [email protected] μέχρι την Μ. Πέμπτη (9/4) στις 12.00, με τίτλο «Game of Thrones V» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας.

5 τυχεροί, που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ειδική κινηματογραφική πρεμιέρα που θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα 12 απριλίου στον Κινηματογράφο «Δαναός» (Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι) στις 19:30

Για όλους τους υπόλοιπους, λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 4.00 τα μεσάνυχτα, τα κανάλια Novacinema θα προβάλουν σε αποκλειστικότητα την επίσημη πρεμιέρα, με ελληνικούς υπότιτλους και σε high definition. Και αν η ώρα ακούγεται κάπως προχωρημένη, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μέσα από τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Μάθετε περισσότερα εδώ.

1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια