To Game of Thrones επιστρέφει

To Game of Thrones επιστρέφει Facebook Twitter
1

Τέλος στην αναμονή για τον πέμπτο και πολλά υποσχόμενο κύκλο του Game of Thrones.  Την Κυριακή του Πάσχα στις 4 τα μεσάνυχτα η μάχη για τον «σιδερένιο θρόνο», το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες και οι δολοπλοκίες ξαναρχίζουν, πιο συναρπαστικές από ποτέ και θα μπορούμε να τις δούμε και στην Ελλάδα μέσω των καναλιών Novacinema, με ελληνικούς υπότιτλους, σχεδόν ταυτόχρονα με την προβολή στην Αμερική.

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή επιστροφή, τα κανάλια Novacinema οργανώνουν μία ειδική κινηματογραφική πρεμιέρα λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα, όπου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου αλλά και το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου Game of Thrones, νωρίτερα από όλους!

Το lifo.gr εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στέλνετε email στο [email protected] μέχρι την Μ. Πέμπτη (9/4) στις 12.00, με τίτλο «Game of Thrones V» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας.

5 τυχεροί, που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ειδική κινηματογραφική πρεμιέρα που θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα 12 απριλίου στον Κινηματογράφο «Δαναός» (Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι) στις 19:30

Για όλους τους υπόλοιπους, λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 4.00 τα μεσάνυχτα, τα κανάλια Novacinema θα προβάλουν σε αποκλειστικότητα την επίσημη πρεμιέρα, με ελληνικούς υπότιτλους και σε high definition. Και αν η ώρα ακούγεται κάπως προχωρημένη, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μέσα από τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Μάθετε περισσότερα εδώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια