Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων απέσυρε αυτή την φωτογραφία του προέδρου της Γαλλίας

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων απέσυρε αυτή την φωτογραφία του προέδρου της Γαλλίας Facebook Twitter
1

 

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων απέσυρε αυτή την φωτογραφία του προέδρου της Γαλλίας Facebook Twitter

Το Γαλλικό πρακτορείο AFP απέσυρε αυτή την φωτογραφία του Ολάντ από την επίσκεψη του σε σχολείο με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Όμως, η φωτογραφία με την χαζή γκριμάτσα του προέδρου της Γαλλίας ήδη είχε γίνει viral από τους χρήστες του ίντερνετ το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Σήμερα το ΑFP χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του να αποσύρει την φωτογραφία η οποία «αποσύρθηκε για δημοσιογραφικούς λόγους και όχι υπό την πίεση της γαλλικής Προεδρίας, διευκρίνισε το πρακτορείο» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του. Το Reuters απέσυρε επίσης την φωτογραφία χωρίς να έχει βγάλει μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ