Είναι ο Χιου Γκραντ ο νέος Dr. Who;

Είναι ο Χιου Γκραντ ο νέος Dr. Who; Facebook Twitter
0

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Doctor Who» είναι μια καλτ σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC, που τυγχάνει να είναι και μία από τις μακροβιότερες σειρές του.

Στην Βρετανία συνιστά πολιτισμικό γεγονός, έξω από αυτή έχει μικρότερο αριθμό οπαδών μεν, πλην οπλισμένων με αγάπη (και φανατισμό) που σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τον ενθουσιασμό των φαν του «Star Wars».  Στην Ελλάδα η σειρά προβαλλόταν παλιότερα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης, στα τέλη των ‘00s αγοράστηκαν και κάποιοι από τους νέους κύκλους από την ιδιωτική τηλεόραση.

Ο Dr. Who έχει ως χαρακτήρας την ικανότητα της αναγέννησης κι έτσι έχουν φορέσει το κουστούμι του πολλοί, διαφορετικοί ηθοποιοί μέσα στα χρόνια. Η επιλογή του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον ήρωα γεννά συζητήσεις εντός της Γηραίας Αλβιόνας και των κύκλων των φαν εφάμιλλες εκείνων για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον νέο Μποντ. Η Τζόντι Γουίτακερ διατηρεί προς το παρόν τον σχετικό τίτλο, σύντομα όμως θα παραδώσει τα σκήπτρα σε κάποιον άλλον. Κι αυτός ο άλλος, σύμφωνα με τον Guardian και τη Daily Mirror, μπορεί να είναι ο Χιου Γκραντ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Βρετανό σταρ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή για να αναλάβει τον ρόλο στη νέα σεζόν που ετοιμάζεται από τον Ράσελ Τ. Ντέιβις, έναν δημιουργό ιδιαίτερα αγαπητό στους φαν, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της σειράς μετά από χρόνια, καθώς η τελευταία σεζόν προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση. Με δεδομένο ότι ποτέ δεν έχει γίνει Dr. Who κάποιος με την ακτινοβολία του Γκραντ, ερωτηματικό παραμένει πώς θα αντιδράσει η πιο παραδοσιακή μερίδα των φαν στην πρόσληψή του, παρά τα δεδομένα χαρίσματά του. Το σίγουρο είναι ότι με τον Χιου Γκραντ στην εμπροσθοφυλακή, η σειρά θα προσελκύσει νέους οπαδούς. 


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM