«Είναι ασέβεια», λέει η Σόφι Τέρνερ στους φανς που ζητάνε να ξαναγυριστεί το Game of Thrones

«Είναι ασέβεια», λέει η Σόφι Τέρνερ στους φανς που ζητάνε να ξαναγυριστεί το Game of Thrones Facebook Twitter
5

Η Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) είναι δυσαρεστημένη με τους φανς του Game of Thrones, που υπογράφουν μια καμπάνια για να ξαναγυριστεί το φινάλε της σειράς του HBO.


Από την Τρίτη, η καμπάνια για υπογραφές στο Change.org έχει εξασφαλίσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια υπογραφές. Σε μια συνέντευξη στους New York Times η Τέρνερ μίλησε για το αίτημα αυτό και η ενόχλησή της εκφράζεται ξεκάθαρα.


«Όλες αυτές οι υπογραφές νομίζω ότι είναι ασέβεια για όσους εργάστηκαν στα γυρίσματα, τους συγγραφείς και τους κινηματογραφιστές που δούλεψαν ακούραστα για πάνω από 10 χρόνια για τη σειρά και για 11 μήνες για την τελευταία σεζόν», είπε.

«Πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά και για τους ανθρώπους αυτούς είναι ασέβεια το να ζητάνε κάτι τέτοιο επειδή δεν ήταν αυτό που ήθελαν να δουν» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως όμως δεν την εκπλήσσουν τα δηλητηριώδη σχόλια από θεατές.


«Οι άνθρωποι έχουν πάντα μια ιδέα στο κεφάλι τους για το πώς θέλουν να τελειώσει μια σειρά και έτσι όταν δεν τους αρέσει, αρχίζουν να να επαναστατούν», δήλωσε η Τέρνερ η οποία πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένη με το τέλος της Σάνσα Σταρκ.

TV & Media
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μα φυσικα και εχει δικιο σ αυτη τη λογικη οτι αρεσει στο πελατη δηλαδη και ο συγγραφεας να ξαναγραφει το βιβλιο με αλλο τελος και ο σκηνοθετης να ξαναγυρναει τη ταινια.Με λιγα λογια λογικη καταναλωτη στο supermarket
προφανως δεν γνωριζεις οτι το σεναριο δεν γραφτηκε ερημην του George Martin ασχετως αν το βιβλιο εχει αλλη προοπτικη ουτως η αλλως το σχολιο μου αφορα γενικα την αντιμετωπιση ενος δημιουργου
Και εχει Αδικο και μεγάλο μάλιστα....Οταν κατακρεουργούν την ιστορία στο τέλος κάποιοι ανεγκέφαλοι είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτύρονται και να ενεργούν όπως ακριβώς κάνουν. Δεν είναι θέμα κριτικής μόνο, είναι θέμα προσβολής της νοημοσύνης των τόσων εκατομμυρίων τηλεθεατών.