Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έμα Στόουν

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έμα Στόουν Facebook Twitter
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έμα Στόουν (Twitter)
0

Mαμά θα γίνει για πρώτη φορά η ηθοποιός του La La Land, Έμα Στόουν.

Το περιοδικό US Weekly που μεταδίδει αποκλειστικά την είδηση αναφέρει πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της, συγγραφέας κειμένων στο Saturday Night Live, κωμικός και σκηνοθέτης, Ντέιβ ΜακΚάρι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Τα νέα δε, έρχονται μετά από εβδομάδες γεμάτες φήμες, ψίθυρους και παπαρατσικές φωτογραφίες που έκαναν λόγο για το ευτυχές γεγονός.

«Φαίνεται πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνει μητέρα. Φαίνεται υπέροχη, φαίνεται υγιής, λάμπει ολόκληρη», ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

«Παραμένει πάντα ενεργή και ασκείται καθημερινά» πρόσθεσε.

Είναι μια στιγμή ορόσημο και για τους δύο, σχολιάζει το περιοδικό, καθώς παντρεύτηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο ΜακΚάρι επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2019, όταν δημοσίευσε μια selfie μαζί με την ηθοποιό που χαμογελά ποζάροντας με το δαχτυλίδι αρραβώνων.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Saturday Night Live το 2016, όταν εμφανίστηκε καλεσμένη στο σόου η Στόουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @davemccary

Με πληροφορίες του USAToday/Vogue

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM