ΕΔΕ για το επεισόδιο με τη Στάη στην ΝΕΤ!

ΕΔΕ για το επεισόδιο με τη Στάη στην ΝΕΤ! Facebook Twitter
1

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο και τον γενικός διευθυντή Αιμίλιο Λιάτσο είχε νωρίτερα η Έλλη Στάη για το θέμα του επεισοδίου που έγινε χθες με τον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο κ. Σίμος πληροφόρησε τους παριστάμενους ότι προτίθεται να προχωρήσει σε ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος λέει ψέματα ενώ είπε στην Έλλη Στάη ότι δεν θα παρουσιάζει το δελτίο μέχρι να βγει το πόρισμα. Αντιθέτως, ο κ. Θωμόπουλος θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του.

Στην ερώτηση της κυρίας Στάη «γιατί μόνον εγώ παύομαι όσο διαρκεί η ΕΔΕ από τα καθήκοντά μου;», ο κ. Σίμος της απάντησε «επειδή εσείς μπροστά από τις κάμερες και ο κ. Θωμόπουλος είναι πίσω και δεν φαίνεται»!

Διαβάστε επίσης: Επεισόδιο στη ΝΕΤ με την Έλλη Στάη

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM