The Crown: H Ιμέλντα Στόντον θα διαδεχτεί την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Ελισάβετ - Η ανακοίνωση του Netflix

The Crown: H Ιμέλντα Στόντον θα διαδεχτεί την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Ελισάβετ - Η ανακοίνωση του Netflix Facebook Twitter
0

Τη σκυτάλη στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στη δημοφιλή σειρά του Netflix, The Crown θα πάρει από την Ολίβια Κόλμαν η Ιμέλντα Στόντον για την πέμπτη και τελευταία σεζόν, όπως ανακοίνωσε το Netflix.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη το τηλεοπτικό δράμα να καλύψει τις έξι δεκαετίες μοναρχίας της Ελισάβετ σε έξι σεζόν. Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε ο Peter Morgan, δημιουργός της σειράς, οι σεζόν θα είναι τελικώς πέντε, καλύπτοντας τα γεγονότα ως και λίγο μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω πως η Ιμέλντα Στόντον θα οδηγήσει, ως Βασίλισσα Ελισάβε στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, το «Στέμμα» στον 21ο αιώνα» ανέφερε ο Μόργκαν, προσθέτοντας: «Η Ιμέλντα είναι ένα συγκλονιστικό ταλέντο και θα είναι υπέροχη διάδοχος των Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν».


«Στην αρχή υπέθεσα πως το The Crown θα τρέξει για έξι σεζόν αλλά τώρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τις ιστορίες της 5ης σεζόν μου, μου είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την τέλεια συγκυρία να μπει ένα τέλος. Είμαι ευγνώμων στο Netflix και τη Sony που στήριξαν αυτή την απόφαση» συμπλήρωσε ο ίδιος.

H ανακοίνωση αποτελεί επιβεβαίωση για το ότι η σειρά φτάνει στο τέλος της, που σημαίνει πως τα 73 εκατομμύρια - σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Netflix - νοικοκυριά που παρακολούθησαν στις οθόνες τους τη βρετανική παραγωγή, δεν θα μπορούν να ελπίζουν πως θα δουν επί της μικρής οθόνης τα πρόσφατα γεγονότα, όπως τους γάμους τωνν Κέιμπριτζ ή των Σάσεξ.

Με πληροφορίες από BBC

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM