Διαζύγιο Τζολί - Πιτ: «Όχι» στο αίτημα απομάκρυνσης του δικαστή της υπόθεσης

Διαζύγιο Τζολί - Πιτ: «Όχι» στο αίτημα απομάκρυνσης του δικαστή της υπόθεσης Facebook Twitter
Διαζύγιο Τζολί - Πιτ: «Όχι» στο αίτημα απομάκρυνσης του δικαστή της υπόθεσης (EPA)
0

Συνεχίζει με τον ίδιο δικαστή η υπόθεση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα της ηθοποιού για την απομάκρυνσή του.

Τα έγγραφα, που επικαλείται το Entertanment Tonight, δείχνουν ότι το δικαστήριο αποφάσισε πως ο John W. Ouderkirk δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη θέση του προσωρινού δικαστή στην υπόθεση και το αίτημα της ηθοποιού απορρίφθηκε.

Τον Αύγουστο, η 45χρονη Τζολί, είχε ζητήσει την απομάκρυνση του Ouderkirk με την αιτιολογία της μεροληψίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν είχε αποκαλύψει πλήρως την επιχειρηματική του σχέση με τους δικηγόρους του Πιτ.

Σε μια κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες εκείνη την εποχή, η Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο δικαστής θα έπρεπε να απομακρυνθεί από την υπόθεση του διαζυγίου επειδή δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρος αναφορικά με άλλες υποθέσεις, για τις οποίες είχε προσληφθεί και συνεργαστεί με τη δικηγόρο του Πιτ, Άννα Κίλι.

Στα έγγραφα που επικαλείται το ET, η απόφαση μπορεί να αναθεωρηθεί μόνο με σχετική αναφορά εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησης των εμπλεκομένων.

Ο Ouderkirk, ο οποίος διοργάνωσε τον γάμο των Πιτ και Τζολί τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία, δήλωσε προηγουμένως ότι μπορεί και θα παραμείνει αμερόληπτος σε όλη την υπόθεση.

Επίσης, αρνήθηκε ότι απέτυχε να αποκαλύψει τυχόν συναλλαγές με τον δικηγόρο του Πιτ.

Μετά την κατάθεση της Τζολί, η νομική ομάδα του Πιτ υπέβαλε αίτημα, επικαλούμενη τη «διαφάνεια τακτικής» της άλλης πλευράς προκειμένου να καθυστερήσει τη διαδικασία.

Ο Πιτ και η Τζολί, όπως και άλλα ζευγάρια υψηλού προφίλ, πληρώνουν ιδιωτικό δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου τους για να διατηρήσουν πολλές από τις πληροφορίες και τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία απόρρητα, αν και πρέπει να γίνουν ορισμένες νομικές κινήσεις στο πλαίσιο της τυπικής δικαστικής διαδικασίας.

Το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από 6 παιδιά και περίπου 10 χρόνια κοινού βίου, δύο εκ των οποίων ήταν παντρεμένοι.

Με πληροφορίες του ET/FoxNews

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ