Τα ΜΑΤ έριξαν πομπό αναμετάδοσης της ΕΡΤ

Τα ΜΑΤ έριξαν πομπό αναμετάδοσης της ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Για αδιαλλαξία καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ την κυβέρνηση και υποστηρίζει ότι με εντολή του υπουργείου Οικονομικών, αστυνομικές δυνάμεις- κατά πληροφορίες δύο διμοιρίες ΜΑΤ- με δύο ιδιώτες τεχνικούς «έσπασαν τις κλειδαριές του πομπού αναμετάδοσης της ΕΡΤ στην κορυφή των Γερανείων, παρενέβησαν στις εγκαταστάσεις κι «έριξαν» το σήμα.

Χάθηκε έτσι, το σήμα της ΕΡΤ, στον Κορινθιακό κόλπο, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Νοτιοανατολική Αττική και τον Σαρωνικό.

«Συζητάμε αλλά ο χρόνος τελειώνει», διεμήνυσε εν τω μεταξύ για το θέμα της ΕΡΤ ο αρμόδιος υπουργός Παντελής Καψής, μιλώντας στον Βήμα Fm, το πρωί. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καλύτερη λύση από αυτή που προτείνει η κυβέρνηση ενώ στο ερώτημα πόσο σύντομα θα εκπέμψει πρόγραμμα η δημόσια ραδιοτηλεόραση, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους, ο κ. Καψής απάντησε ότι ίσως είναι «υπόθεση ωρών».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT

σχόλια

1 σχόλια