Το «Dexter» επιστρέφει με νέα επεισόδια

Το «Dexter» επιστρέφει με νέα επεισόδια Facebook Twitter
0

Επιστρέφει το «Dexter», μια από τις διασημότερες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime ανακοίνωσε πως έδωσε «πράσινο φως» σε 10 νέα επεισόδια, με τον πρωταγωνιστή Michael C. Hall ξανά στο ρόλο του Dexter Morgan, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.

«Θα επαναφέραμε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα μόνο εάν βρίσκαμε ένα δημιουργικό τρόπο αντάξιο της ιδιοφυούς, πρωταρχικής σειράς. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως οι παραγωγοί Clyde Phillips και Michael C. Hall τον βρήκαν», δήλωσε ο Gary Levine, πρόεδρος του τομέα ψυχαγωγίας της Showtime. 

Το «Dexter» προβαλλόταν για οκτώ σεζόν μέχρι το 2013 και μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με 19 Primetime Emmy Awards, πάνω από 10 Creative Arts Emmy Awards, ενώ η σειρά ήταν επίσης υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες (κέρδισε 2), 14 Satellite Awards (κέρδισε 7), 18 Saturn Awards (κέρδισε 5), 8 Screen Actors Guild Awards (κέρδισε 1), και 5 Writers Guild of America Awards. 

Η Showtime δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση της νέας σεζόν, ούτε αν θα επιστρέψουν άλλοι κεντρικοί χαρακτήρες, σημειώνοντας πως ελπίζει να ξεκινήσει η παραγωγή αργότερα φέτος με ημερομηνία προβολής το φθινόπωρο του 2021. 

Με πληροφορίες από Reuters

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM