Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί - Σε live «αναβίωση» αγαπημένης ταινίας από τα 80s

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί - Σε live «αναβίωση» αγαπημένης ταινίας από τα 80s Facebook Twitter
Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί - Σε live «αναβίωση» εμβληματικής ταινίας από τα 80s (EPA/Αρχείο)
0

Οι αιώνιοι american sweethearts Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ είναι έτοιμοι να βρεθούν ξανά μαζί σε μία live ανάγνωση της εμβληματικής ταινίας από τα 80s «Fast Times at Ridgemont High».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 56χρονος Πιτ είναι η τελευταία διασημότητα που συμμετέχει στην ανάγνωση του σεναρίου της ταινίας του 1982, που φέρει τον ελληνικό τίτλο «Πλακατζήδες και μπουμπούκια».

Η ιστορία της δημοφιλούς ταινίας, σε σκηνοθεσία Amy Heckerling και σενάριο Cameron Crowe, ακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας μαθητών γυμνασίου της Νότιας Καλιφόρνιας. Στην original εκδοχή της ταινίας πρωταγωνιστούσαν οι Σον Πεν και Τζένιφερ Τζέισον Λέι, ενώ συμμετείχαν ο Νίκολας Κέιτζ και ο Φόρεστ Γουίτακερ. 

Η ανάγνωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook και TikTok του Penn's CORE στις 21 Αυγούστου. Θα μεταδίδει επίσης σε live ροή μέσω του LiveXLive.

Οι φανς θα είναι σε θέση να κάνουν δωρεές στο CORE και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την μάχη κατά του κορωνοϊού. Άλλες διασημότητες που σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετέχουν στη βραδιά είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, Σάια ΛαΜπεφ, Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν και Μάθιου Μακόναχι.

Μπαντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον προκάλεσαν φρενίτιδα στα social media, τον Ιανουάριο, όταν τους απαθανάτισε ο φακός στα παρασκήνια των βραβείων SAG.

Το πρώην ζευγάρι, το αγαπημένο της παγκόσμιας βιομηχανίας του κινηματογράφου, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2000 και χώρισε πέντε χρόνια αργότερα, όταν ο Πιτ ερωτεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του στο «Mr. and Mrs. Smith», Αντζελίνα Τζολί.

Μετά από 12 χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και δύο χρόνια γάμου, το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει με τη δικαστική διαμάχη ωστόσο να μαίνεται.

Τον Φεβρουάριο του 2018 έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ πως Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού χώρισαν μετά από έναν χρόνο γάμου ενώ συνολικά η σχέση τους μετρούσε 7, από τον Μάιο του 2011. 

Από τότε ξεκίνησαν και οι φήμες για την επανένωση της Άνιστον με τον Μπραντ Πίτ για μία ακόμα φορά.

Με πληροφορίες του FOXNews/NewYorkPost

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM