Για πρώτη φορά στην ιστορία του The Bachelor, ένας μαύρος πρωταγωνιστής

Για πρώτη φορά στην ιστορία του The Bachelor, ένας μαύρος πρωταγωνιστής Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το The Bachelor, η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά ριάλιτι του ABC, θα έχει μαύρο πρωταγωνιστή.

Ο Matt James, ένας 28χρονος μεσίτης ακινήτων, θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε το ABC την Παρασκευή, μετά από έντονη κριτική για την έλλειψη διαφορετικότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Frisco! That Texas heat different ☀️ . . . Walker Texas James 🤠 . . . #FordBentley

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt James (@mattjames919) στις


Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια από την πρεμιέρα της εκπομπής με καθολικά λευκούς συμμετέχοντες, υπήρξε μόνο μια εξαίρεση στο spinoff  Τhe Bachelorette, το 2017. Ο James χαρακτήρισε το νέο cast «ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση». «Δεν νομίζω ότι είναι ποτέ η λάθος στιγμή να κάνουμε το σωστό», είπε ο James σε συνέντευξή του στο Good Morning America την Παρασκευή.

Η πίεση για την αλλαγή αυτή εντατικοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης στις ΗΠΑ, που υποκινήθηκε από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ τον περασμένο μήνα. Μια διαδικτυακή αναφορά που υπογράφηκε από περισσότερα από 86.000 άτομα ζήτησε από το τηλεοπτικό δίκτυο να «αντικατοπτρίζει και να τιμά τη φυλετική ποικιλομορφία της χώρας μας» για την επερχόμενη σεζόν του.

Η πρώτη και μοναδική που συμμετείχε στην παραλλαγή της σειράς Bachelorette, ήταν η Rachel Lindsay, η οποία είναι τώρα παντρεμένη με τον νικητή διαγωνιζόμενο της σεζόν. Η Lindsay είπε στο Good Morning America ότι ήλπιζε να γίνει τότε η αφορμή για αλλαγή στάσης από την εκπομπή, αλλά πως τελικά απογοητεύθηκε από την έλλειψη προόδου από τότε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My husband and I had an in-depth, honest conversation about being an interracial couple, raising our future Black and Colombian children, and how to navigate these times as a couple. Check it out! (LINK IN STORIES)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Lindsay Abasolo (@therachlindsay) στις


Από τότε που ξεκίνησε το 2002, το σόου έχει προβάλλει 40 σεζόν - 24 του The Bachelor και 15 του The Bachelorette. Το 2012, δύο υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι άσκησαν αγωγή εναντίον τoυ ριάλιτι για φυλετικές διακρίσεις, υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη διαφορετικότητας ήταν μια συνειδητή προσπάθεια. Η αγωγή απορρίφθηκε τελικά από έναν δικαστή, ο οποίος είπε ότι η εκπομπή είχε το δικαίωμα να κάνει επιλογή βάσει της Πρώτης Τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία καλύπτει την ελευθερία του λόγου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ