Friends: Βιβλίο μαγειρικής με τα πιάτα της σειράς - Πάνω από 70 συνταγές

Friends: Βιβλίο μαγειρικής με τα πιάτα της σειράς - Πάνω από 70 συνταγές Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty/NBC
0

Υπό έκδοση βρίσκεται το βιβλίο "Friends: The Official Cookbook" το οποίο περιλαμβάνει τις συνταγές δεκάδων πιάτων της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια»

Το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς μπορεί να έχει αναβληθεί επ' αόριστον ωστόσο η παρέα των έξι πρωταγωνιστών της σειράς θα μπει στα σπίτια μας φέτος με έναν διαφορετικό τρόπο: ένα βιβλίο μαγειρικής.

Το "Friends: The Official Cookbook" θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, ώστε να συμπίπτει με την ημερομηνία που η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά και στις 176 σελίδες του θα περιλαμβάνει συνταγές για φίλους της μαγειρικής.

Friends: Βιβλίο μαγειρικής με τα πιάτα της σειράς - Πάνω από 70 συνταγές Facebook Twitter

Το βιβλίο, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω Amazon, υπογράφει η σεφ Amanda Yee, η οποία εμπνεύστηκε τις πάνω από 70 συνταγές που υπάρχουν στις σελίδες του. Έτσι, οι αναγνώστες του θα μπορούν να φτιάξουν το «beef trifle» της Ρέιτσελ ή το αγαπημένο σάντουιτς του Ρος. Υπολογίζεται ωστόσο ότι στα επεισόδια της σειράς παρατέθηκαν πάνω από 150 γεύματα και έτσι παραμένει μυστήριο για το ποιες συνταγές θα παρουσιαστούν στο βιβλίο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το delish η κάθε συνταγή «συνδυάζεται» και με ένα επεισόδιο της σειράς ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να το απολαύσουν μαζί με το αντίστοιχο πιάτο. 

Με πληροφορίες από delish/mashed/prevension

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM