Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει τη Δευτέρα - Το τρέιλερ στο Facebook

Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει τη Δευτέρα - Το τρέιλερ στο Facebook Facebook Twitter
0

Μετά την εκρηκτική ρήξη της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσαν πως η εκπομπή τους θα επιστρέψει με νέο επεισόδιο την ερχόμενη Δευτέρα. 

«Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα)», έγραφαν πριν λίγα 24ώρα, και σήμερα κυκλοφόρησαν το teaser trailer για την πρώτη τους διαδικτυακή εκπομπή στο κανάλι τους στο YouTube. 

 

Τις προηγούμενες ημέρες είχε εκτυλιχθεί ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων με τον ΣΚΑΪ, με μπαράζ δημοσιεύσεων ιδιωτικών μηνυμάτων και αλληλοκατηγορίες για τις αναβολές της πρεμιέρας, ενώ η πληρεξούσια δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη έχει ήδη προαναγγείλει την προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

Την Τετάρτη, οι Ράδιο Αρβύλα επανήλθαν με σαφείς αιχμές για το κανάλι του Φαλήρου αλλά και την προαναγγελία της πρώτης διαδικτυακής τους εκπομπής: 

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή! Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε. Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

»Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο. Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

»Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM