Το HBO εξαφάνισε, ψηφιακά, το ξεχασμένο ποτήρι των Starbucks από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.

 

Τη Δευτέρα, το επίμαχο πλάνο από το σκηνικό του συμβουλίου στο 4ο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου έγινε viral, καθώς ένα ποτήρι καφέ της αλυσίδας Starbucks, φαίνεται ξεκάθαρα μπροστά από την «μητέρα των Δράκων» Ντανέιρις. Το HBO απάντησε χθες για τη γκάφα με χιούμορ: «Το λάτε που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει τσάι με βότανα».

 

 

Σύμφωνα πάντως με την Wall Street Journal, το ποτήρι με τον καφέ είχε αγοραστεί από μέλη της παραγωγής και ξεχάστηκε στο πλάνο, χωρίς να αποτελεί μέρος κάποιας «πονηρής» στρατηγικής διαφήμισης της γνωστής αλυσίδας καφέ και ροφημάτων. Το HBO προχώρησε χθες το βράδυ στην ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας, σβήνοντας τα ίχνη του λάθους. Πλέον σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες στο συμβούλιο των συμμάχων στο Βορρά φαίνεται μόνο το κρασί, χωρίς πλαστικά ποτηράκια. 

 

 

Σε email του προς το Variety, ο Hauke Richter, καλλιτεχνικός διευθυντής του Game of Thrones, είπε πάντως πως δεν είναι ασυνήθιστο διάφορα αντικείμενα να καταλήγουν σε λάθος θέση στο πλατό, να περνούν απαρατήρητα και να εμφανίζονται στις τελικές σκηνές από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. «Πολλά μπορεί να ξεχαστούν στο πλατό. Το λάθος με το ποτήρι καφέ πήρε τέτοιες διαστάσεις επειδή δεν έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο μέχρι στιγμής στο Game of Thrones», εξήγησε.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr