Game of Thrones: Εξαφάνισαν αθόρυβα το ποτήρι των Starbucks - Ποιος το ξέχασε στη σκηνή

Game of Thrones: Εξαφάνισαν αθόρυβα το ποτήρι των Starbucks - Ποιος το ξέχασε στη σκηνή Facebook Twitter
0

Το HBO εξαφάνισε, ψηφιακά, το ξεχασμένο ποτήρι των Starbucks από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.

Τη Δευτέρα, το επίμαχο πλάνο από το σκηνικό του συμβουλίου στο 4ο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου έγινε viral, καθώς ένα ποτήρι καφέ της αλυσίδας Starbucks, φαίνεται ξεκάθαρα μπροστά από την «μητέρα των Δράκων» Ντανέιρις. Το HBO απάντησε χθες για τη γκάφα με χιούμορ: «Το λάτε που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει τσάι με βότανα».

Σύμφωνα πάντως με την Wall Street Journal, το ποτήρι με τον καφέ είχε αγοραστεί από μέλη της παραγωγής και ξεχάστηκε στο πλάνο, χωρίς να αποτελεί μέρος κάποιας «πονηρής» στρατηγικής διαφήμισης της γνωστής αλυσίδας καφέ και ροφημάτων. Το HBO προχώρησε χθες το βράδυ στην ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας, σβήνοντας τα ίχνη του λάθους. Πλέον σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες στο συμβούλιο των συμμάχων στο Βορρά φαίνεται μόνο το κρασί, χωρίς πλαστικά ποτηράκια. 

Σε email του προς το Variety, ο Hauke Richter, καλλιτεχνικός διευθυντής του Game of Thrones, είπε πάντως πως δεν είναι ασυνήθιστο διάφορα αντικείμενα να καταλήγουν σε λάθος θέση στο πλατό, να περνούν απαρατήρητα και να εμφανίζονται στις τελικές σκηνές από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. «Πολλά μπορεί να ξεχαστούν στο πλατό. Το λάθος με το ποτήρι καφέ πήρε τέτοιες διαστάσεις επειδή δεν έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο μέχρι στιγμής στο Game of Thrones», εξήγησε.

Game of Thrones: Εξαφάνισαν αθόρυβα το ποτήρι των Starbucks - Ποιος το ξέχασε στη σκηνή Facebook Twitter
Game of Thrones: Εξαφάνισαν αθόρυβα το ποτήρι των Starbucks - Ποιος το ξέχασε στη σκηνή Facebook Twitter
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM