4 τρόποι για να αποφύγετε τα spoilers στην ψηφιακή εποχή

0

Το Game of Thrones, το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου είναι γεγονός, έχετε κανονίσει να το δείτε με την ησυχία σας μέσα στην εβδομάδα, αλλά τα spoilers σας πυροβολούν από παντού. 

Μοιάζει αστείο, αλλά είναι η πραγματικότητα: δεν θέλουμε ένα φλύαρο tweet ή η κουβέντα ενός συναδέλφου στο γραφείο να μας καταστρέψει τις στιγμές απόλαυσης της αγαπημένης μας σειράς. Όμως, στην εποχή που ζούμε το ψηφιακό spoilier είναι αυτό από το οποίο κινδυνεύουμε περισσότερο. Μπορούμε να προστατευθούμε κάπως; 

Ας δούμε μερικά tips 

1. Κατ' αρχάς, μείνετε μακριά από το Twitter και τα hashtags που συνήθως ακολουθείτε και τον αγαπημένο σας influencer. Γενικώς, μείνετε μακριά από το διαδίκτυο και τα social media, όπου άρθρα και γνώμες ξεπετάγονται από παντού και φίλοι που πρόλαβαν να δουν το επεισόδιο (ή τη σειρά) θα γράφουν τα δικά τους, οπότε -θέλοντας και μη- όλο και κάτι θα πληροφορηθείτε. 

2. Εγκαταστήστε έναν blocker (υπάρχουν διάφοροι αξιόπιστοι στο διαδίκτυο). Λόγω των λέξεων - κλειδιών που περιλαμβάνουν θα αποκλείουν αυτόματα περιεχόμενο που δεν πρέπει να δείτε. Αυτό βοηθάει και να κρατήσετε σε πειθαρχία τον ίδιο σας τον εαυτό, να μη βλέπετε λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, αλλά να παρακολουθήσετε τη σειρά σας ολοκληρωμένα και χωρίς ενοχλήσεις. 

3. Εννοείται ότι αν δεν θέλετε με τίποτα να σας κάνουν spoiler, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά ζωντανά. 

4. Φυσικά, αν πέσατε θύμα... spoiler, υπάρχει μία και μοναδική παρηγοριά: υπάρχουν έρευνες που λένε ότι ακόμη κι αν σας μαρτύρησαν το παρακάτω της αγαπημένης σας ταινίας ή του σίριαλ που παρακολουθείτε φανατικά, αυτό δεν αποδυναμώνει ούτε την επιθυμία ούτε την περιέργεια σας να το δείτε με τα μάτια σας και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM