Πόσοι είδαν τελικά τον φετινό τελικό του SURVIVOR

Πόσοι είδαν τελικά τον φετινό τελικό του SURVIVOR Facebook Twitter
0

To ενδιαφέρον για τον φετινό γύρο του Survivor φάνηκε από την αρχή πως ήταν περιορισμένο και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στα χθεσινά νούμερα του τελικού.

Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα έφτασαν μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο στον τελικό, και χθες βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως νικητής του Survivor 2018 είναι ο Ηλίας Γκότσης.

Ο τελικός κράτησε τέσσερις σχεδόν ώρες και σημείωσε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν πλησίασε καν το περσινό ρεκόρ που είχε καθηλώσει όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα άγγιξε το 49% στο γενικό σύνολο την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο έκανε 37,9% και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 έκανε 36,2%.

Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να ήταν πρώτος χθες το βράδυ και να επιλέχθηκε από όσους έμειναν σπίτι για βραδιά τηλεόρασης, αλλά το 2017 η τηλεθέαση είχε φτάσει στο 78,2%.

Yπενθυμίζεται πως χθες είχαμε και ένα παρασκήνιο που δεν έδειξαν οι κάμερες και προκάλεσε αναστάτωση με κόσμο να τρέχει πανικόβλητος.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM