Φρενίτιδα για την έκθεση #FriendsFest - Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν εκεί που έζησαν τα Φιλαράκια

Φρενίτιδα για την έκθεση #FriendsFest - Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν εκεί που έζησαν τα Φιλαράκια Facebook Twitter
1

Χιλιάδες φανς της σειράς «Friends» συνέρρευσαν στο Casa del Lector στη Μαδρίτη για να επισκεφθούν την πρώτη έκθεση #FriendsFest της Ισπανίας.

Η έκθεση, που διοργανώθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Comedy Central, είχε 4.500 επισκέπτες, με τα εισιτήρια αξίας 5 ευρώ να ξεπουλάνε  σε λιγότερο από 48 ώρες.

Το κύριο αξιοθέατο ήταν ένα αντίγραφο του διαμερίσματος της Μόνικά Γκελερ. Οι επισκέπτες μπορούσαν επίσης να ποζάρουν στον κλασικό πορτοκαλί καναπέ που εμφανίζεται στους τίτλους και οι γυναίκες να φορέσουν ένα νυφικό για να αναδημιουργήσουν τη στιγμή που ο Ρος και η Ρέιτσελ παντρεύτηκαν σε ένα ξωκλήσι του Λας Βέγκας.

Η έκθεση είχε επίσης αναδημιουργήσει πολλά από τα πιο διάσημα σκηνικά του σίριαλ ενώ οι φωτογραφίες των επισκεπτών κατέκλυσαν τα social media.

Esta puerta... ?????#friendsfest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dangelo (@dangelomusica) στις

¡Primer día de #FriendsFest y no hemos podido pasarlo mejor junto vosotros! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comedy Central España (@comedycentrales) στις

Maravilla el #FRIENDSFEST de @comedycentrales ?? I'll be there for yooouuu??? #friends #tv #tvshow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keunam (@keunam) στις

¿Qué tenéis en contra de la nostalgia, eh? Es la única distracción posible para quien no cree en el futuro #Friends #Friendsfest #Madrid #matadero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taly Manzano (@talymanzano) στις

ellas que son unas súper frikis de friends y tenían la necesidad de recrearlo todo ?? #friendsfest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ali ? (@alicia_holguin) στις

Oι διοργανωτές δεν περίμεναν τόσο μεγάλη ανταπόκριση: «Έρχονται εδώ πολύ ενθουσιασμένοι και είναι ήδη εξοικειωμένοι με κάθε γωνιά του διαμερίσματος», εξήγησε ένας εκπρόσωπος ο οποίος πρόσθεσε πως κάποια εισιτήρια είχαν φτάσει στη μαύρη αγορά με τιμή πώλησης τα 150 ευρώ.

Η φρενίτιδα που προκλήθηκε έχει δελεάσει τους διοργανωτές που τώρα σκέφτονται παράταση της έκθεσης και μια περιοδεία σε ευρωπαϊκές χώρες.

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Νομιζω λογικη ειναι η επιτυχια της εκθεσης, ειδικα αν ηταν προσεγμενη. Τωρα αν γινει περιοδια στην Ευρωπη, τολμω να κανω μια προβλεψη πως το εισιτηριο στην Ελλαδα θα κυμανθει μεταξυ 25-40€...