Μια φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ στο Instagram ήταν αρκετή για την πιο σκληρή πολιτική κριτική

1

Η οργή εναντίον της οικογένειας Τραμπ εκφράζεται πλέον όλο και πιο συχνά, ειδικά όταν τα μέλη της επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα social media για να μοιραστούν στιγμές της δικής τους ευμάρειας και οικογενειακής ευτυχίας.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της «χρυσής» κόρης του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και όταν αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με ένα από τα παιδιά της. 

Ίσως να μην περίμενε ότι αυτή η τρυφερή στιγμή θα υπενθύμιζε σε αρκετούς την υπόθεση με τα χαμένα ίχνη περίπου 1500 ασυνόδευτων παιδιών μετά και την εφαρμογή της σκληρής κυβερνητικής οδηγίας που όριζε ότι οποιοσδήποτε περνούσε παράνομα τα νοτιοδυτικά σύνορα των ΗΠΑ θα κρατείτο, ακόμη κι αν αναζητούσε άσυλο. 

My ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις

Βάσει της ίδιας νομοθεσίας, αν αυτός που επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα είχε τα παιδιά του μαζί, ο ίδιος θα προσαγόταν και τα παιδιά θα κατέληγαν στις αμερικανικές υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας. Μόνο μέσα στον Απρίλιο σημειώθηκαν περίπου 50.000 συλλήψεις ανθρώπων που προσπάθησαν να εισέλθουν παρατύπως στις ΗΠΑ, αριθμός που είναι τρεις φορές υψηλότερος από τον αντίστοιχοι του προηγούμενου έτους. 

Ήταν απλώς φυσικό και επόμενο κάτω από το τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο της Ιβάνκα στο Instagram να πάρει φωτιά το hashtag #WhereAreTheChildren (μτφρ.: Πού είναι τα παιδιά), ζητώντας άμεση επανασύνδεση των παιδιών των προσφύγων με τους γονείς τους. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM