Ζάκυνθος: Πρωινός ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε ολόκληρο το νησί

Ζάκυνθος: Πρωινός ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε ολόκληρο το νησί Facebook Twitter
0

Ακόμα ένας ανεμοστρόβιλος, ο τέταρτος μέσα σε λίγες εβδομάδες, έπληξε σήμερα το πρωί τη Ζάκυνθο, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων του νησιού. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν οι πολύ ισχυροί άνεμοι αλλά και η δυνατή βροχή ξύπνησαν τους κατοίκους, αλλά και τους τουρίστες που είναι ακόμα στο νησί.

Αναλυτικότερα, στην περιοχή του Τσιλιβί και του Βανάτου σημειώθηκαν πτώσεις μεγάλων δέντρων και διακοπή της ηλεκτροδότησης -που αποκαταστάθηκε σύντομα. Στον Λαγανά, οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν ζημιές σε σπίτι «ξηλώνοντας» μέρος της σκεπής, ενώ πτώσεις δέντρων προκάλεσαν προβλήματα σε διάφορες οικίες και σταμάτησαν την κυκλοφορία σε σημεία, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την κακοκαιρία έχουν πληγεί και οι περιοχές Βασιλικός, Καλαμάκι, Αλυκές, Αλυκανάς και Πηγαδάκια.

 Όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, βρίσκονται επί ποδός, για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιούργησε ο πρωινός ανεμοστρόβιλος.

Πηγή Φωτό: imerazante.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής πρώτων βοηθειών
LIFO NEWSROOM