Ζαχαράκη: Τέλη εβδομάδας οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων

Ζαχαράκη: Τέλη εβδομάδας οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων Facebook Twitter
Ζαχαράκη: Τέλη εβδομάδας οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων (Eurokinissi)
0

Στο τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων, ξεκαθάρισε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

«Εισερχόμαστε σε μια εβδομάδα που τα δεδομένα αναλύονται καθημερινά, ώστε οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί να είναι για το καλό των παιδιών. Αν και τα παιδιά έχουν πολύ χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά τους. Στο τέλος της εβδομάδας θα ληφθεί η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων», ανέφερε η κ. Ζαχαράκη μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας τις φήμες περί σύμπτυξη των διακοπών των Χριστουγέννων, επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει τέτοια απόφαση.

Κάτι τέτοιο θα επηρέαζε και την επανέναρξη των σχολείων, σημείωσε.

Για την τηλεκπαίδευση τόνισε ότι λειτουργεί, τα προβλήματα έχουν εξομαλυνθεί, ωστόσο η εκπαίδευση δια ζώσης είναι αναντικατάστατη.

Μέχρι τώρα όλες οι αποφάσεις είναι οριζόντιες, δεν είχαν κάποια γεωγραφικά στοιχεία διάκρισης, απάντησε ερωτώμενη για το άνοιγμα των σχολείων σε δύο ταχύτητες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM