Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν φαίνεται να υπάρχουν Έλληνες πελάτες της Thomas Cook με πρόβλημα επιστροφής

Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν φαίνεται να υπάρχουν Έλληνες πελάτες της Thomas Cook με πρόβλημα επιστροφής Facebook Twitter
0

Δεν φαίνεται να υπάρχουν μέχρι στιγμής περιπτώσεις Ελλήνων πελατών της εταιρείας «Thomas Cook»που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιστροφής στη χώρα μας» ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών. 

To υπουργείο επικαλείται τις πληροφορίες που συνέλεξε από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι «παρακολουθεί στενά και από την πρώτη στιγμή τα ζητήματα που ανέκυψαν μετά την παύση εργασιών της εταιρείας «Thomas Cook» και, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές των χωρών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας, έχει λάβει μέτρα για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όσων προβλημάτων τυχόν προκύψουν».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Ελλάδα / MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Μεγάλες πόλεις εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ λίγες καταχωρήσεις, ενώ ορισμένοι δήμοι έχουν εισαγάγει δεδομένα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή τους, αφήνοντας μέρος από τις πληροφορίες μη διαθέσιμο στους πολίτες
LIFO NEWSROOM