Ξυλοδαρμός μαθητή στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου - Θα υποβληθεί σε επέμβαση ο 16χρονος

Ξυλοδαρμός μαθητή στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου - Θα υποβληθεί σε επέμβαση ο 16χρονος Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Μαθητής του ΕΠΑΛ Λουτρακίου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στη γνάθο. 

Ο 16χρονος μαθητής της Β' Λυκείου που φοιτά στο 2ο ΕΠΑΛ φέρει σοβαρά κατάγματα στην κάτω γνάθο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από τη Δευτέρα, όταν και σημειώθηκε και το περιστατικό.

Κατά τις πληροφορίες του loutrakiblog.gr, δέχθηκε επίθεση από άλλον ανήλικο, μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ, την ώρα που ένας 22χρονος τού είχε πιάσει κουβέντα για να τον απασχολήσει. 

Το περιστατικό συνέβη εν ώρα διαλείμματος και ενώ ο μαθητής κατευθυνόταν από το 2ο ΕΠΑΛ στο 1ο γιατί είχε μάθημα στα εργαστήρια.

Καταγγελίες των γονέων

Οι γονείς καταγγέλλουν παντελή αδιαφορία των καθηγητών, οι οποίοι, όπως ανέφεραν, δεν έδειξαν την απαραίτητη προσοχή ούτε και προσέφεραν στον μαθητή της πρώτες βοήθειες. Η μητέρα του 16χρονου πληροφορήθηκε το γεγονός από το ίδιο το παιδί και όταν τηλεφώνησε στο σχολείο να πληροφορηθεί τι συνέβη της ζήτησαν ξαναπάρει αργότερα, όπως καταγγέλλει.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα του, ο οποίος έσπευσε στο σημείο όταν έμαθε τι συνέβη. 

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι το περιστατικό έγινε έξω από τον προαύλιο χώρο και ενημερώθηκαν οι γονείς, αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες διευκρινίσεις για το περιστατικό. 

Οι γονείς του 16χρονου απευθύνθηκαν στην αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM