ΦΩΤΙΕΣ

Ξάνθη: Ο Μητροπολίτης ήθελε να ακυρώσει την συναυλία του τραγουδιστή των Rotting Christ

Ξάνθη: Ο Μητροπολίτης ήθελε να ακυρώσει την συναυλία του τραγουδιστή των Rotting Christ Facebook Twitter
Σάκης Τόλης / Φωτ: instagram
0

Ο μητροπολίτης Ξάνθης προσπάθησε να ακυρώσει την συναυλία  του τραγουδιστή των Rotting Christ, Σάκη Τόλη, που ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο.

Παρά τις προσπάθειες, η συναυλία του frontman των Rotting Christ πραγματοποιήθηκε κανονικά σε μουσικό χώρο της πόλης, με αποτέλεσμα να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου

«Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση «ΜΙΣΙΡΛΟΥ».

Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επί το επισημότερον. Ἡ εκδήλωση δυστυχῶς πραγματοποιήθηκε.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της και καταδικάζει την ενέργεια. Οἱ εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία».

Ξάνθη: Ο Μητροπολίτης ήθελε να ακυρώσει την συναυλία του τραγουδιστή των Rotting Christ Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM