Δωρεάν δεδομένα και χρόνο ομιλία προσφέρει η Vodafone στους συνδρομητές της μετά τη χθεσινή «κατάρρευση» του δικτύου της. 

 

«Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω του εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων», αναφέρει σε μήνυμά της, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Vodafone. 


«Ως έμπρακτη αναγνώριση, προσφέρουμε σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8/10», αναφέρει η εταιρεία. 


Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων οι χρήστες πρέπει να στείλουν Α στο 1252, έως και τις 8/10. Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από τις 2/10.

 

Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5...

Posted by Vodafone Greece on Thursday, 1 October 2020

 

Σημειώνεται πως χθες συνδρομητές της εταιρείας ανέφεραν αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο και προβλήματα τόσο με την σταθερή τηλεφωνία όσο και με το δίκτυο 4G. Με ανακοίνωσή της, η Vodafone ενημέρωσε πως η «κατάρρευση» του δικτύου, οφείλεται σε ταυτόχρονο κόψμο οπτικής ίνας σε τρεις διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία). Η βλάβη αποκαταστάθηκε σταδιακά.