ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε σημεία του δικτύου - Με λεωφορεία η εξυπηρέτηση των επιβατών

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε σημεία του δικτύου - Με λεωφορεία η εξυπηρέτηση των επιβατών Facebook Twitter
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ζημιές στο δίκτυο - Με λεωφορεία η εξυπηρέτηση των επιβατών (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας- Θεσσαλονίκης μετά τις καταστροφές που προκάλεσε στο πέρασμά του ο κυκλώνας «Ιανός».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης.

Την ίδια ώρα σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, από αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τρένο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της υποδομής.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως καταργούνται υποχρεωτικά και οι πρωινές αμαξοστοιχίες του Σαββάτου, 50 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και 51 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) καθώς επίσης και η αμαξοστοιχία 884 για Αθήνα - Καλαμπάκα.

Σημειώνεται πως η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Όθρυος, έχει υποστεί από νωρίς το απόγευμα σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής διακόπηκαν όλα τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα -Θεσσαλονίκη -Αθήνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Επίσης, η αμαξοστοιχία 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη επέστρεψε στην Αθήνα και η αμαξοστοιχία 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM