ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακοπή πρωινών δρομολογίων αύριο λόγω Ιανού

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακοπή πρωινών δρομολογίων αύριο λόγω Ιανού Facebook Twitter
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακοπή πρωινών δρομολογίων αύριο λόγω Ιανού (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο τα πρώτα πρωινά δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, λόγω του κυκλώνα Ιανού.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η κακοκαιρία προκέλεσε πλημμυρικά φαινόμενα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με νεότερη ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταργούνται υποχρεωτικά και οι πρωινές αμαξοστοιχίες του Σαββάτου, 50 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και 51 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) καθώς επίσης και η αμαξοστοιχία 884 για  Αθήνα - Καλαμπάκα.

Σημειώνεται πως η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Όθρυος, έχει υποστεί από νωρίς το απόγευμα σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής διακόπηκαν όλα τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα -Θεσσαλονίκη -Αθήνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Επίσης, η αμαξοστοιχία 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη επέστρεψε στην Αθήνα και η αμαξοστοιχία 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ