Τραγωδία στον Αλμυρό: Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ

Τραγωδία στον Αλμυρό: Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ Facebook Twitter
0

Η Αστυνομία αναζητά τον χειριστή του παιχνιδιού στο λούνα παρκ στον Αλμυρό, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο το 13χρονο κορίτσι που έπεσε στο κενό.

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί την ίδια ώρα η αποκάλυψη ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, η οποία αφέθηκε ελεύθερη, είχε καταδικαστεί γιατί το 2009 από το ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα είχε πέσει εννιάχρονο κορίτσι και είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο Star ξέσπασε: «Είναι δολοφόνοι». 

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. «Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» λέει η μητέρα του κοριτσιού.

Στον χώρο του λούνα παρκ όπου την Παρασκευή το βράδυ σημειώθηκε η τραγωδία θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη με εντολή εισαγγελέα

Επισκέπτες και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα και ότι ο χειριστής ήταν αλλοδαπός. Η αστυνομία τον αναζητά, καθώς μετά την τραγωδία εξαφανίστηκε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM