Τραγωδία στο Καστελόριζο: Βούλιαξε λέμβος με πρόσφυγες- Νεκρή μια 9χρονη

Τραγωδία στο Καστελόριζο: Βούλιαξε λέμβος με πρόσφυγες- Νεκρή μια 9χρονη Facebook Twitter
0

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του Καστελόριζου, όταν λέμβος στην οποία επέβαινε άγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός προσφύγων, βυθίστηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 9χρονο κορίτσι.

 

Από σκάφος της frontex περισυνελέγησαν άλλοι πέντε πρόσφυγες (μεταξύ των οποίων δύο παιδιά), ενώ πριν από λίγο σκάφος του λιμενικού εντόπισε άλλα 20 άτομα σε βραχώδη ακτή του νησιού, οι οποίοι περισυνελέγησαν σώοι.

Η εννιάχρονη, που δεν ήταν καλά στην υγεία της, μεταφέρθηκε στο πολυδύναμο κέντρο υγείας Καστελόριζου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, που εκτιμάται ότι βυθίστηκε η λέμβος, συνεχίζονται από ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι πρόσφυγες που μπορεί να αγνοούνται.

ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM