Τραγωδία στην Πάτρα: Άντρας κλείδωσε το 3χρονο παιδί του σε ένα δωμάτιο και αυτοπυροβολήθηκε

Τραγωδία στην Πάτρα: Άντρας κλείδωσε το 3χρονο παιδί του σε ένα δωμάτιο και αυτοπυροβολήθηκε Facebook Twitter
0

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα ένας 62χρονος στην περιοχή Οβρυάς της Πάτρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αυτόχειρας παρέλαβε το παιδί του από τον παιδικό σταθμό το μεσημέρι και μαζί πήγαν στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας.

Εκεί βρίσκονταν δυο τεχνίτες στους οποίους όμως ζήτησε να φύγουν. Ένας από αυτούς φέρεται να είδε την κατάσταση του 62χρονου και προσπάθησε να του μιλήσει ωστόσο εκείνος τον έδιωξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας μπήκε στο σπίτι κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν.

Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας αποδίδει την απόφαση του σε λογούς προσωπικούς.

Πηγή: tempo24.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟ

Ελλάδα / Πλοίο Νήσος Σάμος: Άναψε τσιγάρο, ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης και εκτοξεύτηκε νερό – Η ανακοίνωση των αρχών

Το σύστημα καταιονισμού ύδατος (sprinklers) ενεργοποιήθηκε εντός του επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον Πειραιά προς τη Μυτιλήνη
THE LIFO TEAM