Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 32χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών, την 19χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα trafficking και από αστυνομικό. 

 

Μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος. Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών).

 

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει», υποστήριξε. 

 

Στην κατοχή του 32χρονου είχαν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών, και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Στην προανακριτική της κατάθεση, η νέα κοπέλα φέρεται να κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ.

 

Για την ίδια υπόθεση, η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου, που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κοπέλα και την κακοποιούσε. Ο πατέρας της νέας γυναίκας επίσης κατηγορείται ότι την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.