Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε, εξέδιδε και κρατούσε παρά τη θέλησή της την 19χρονη στην Ηλιούπολη

 

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα. 

 

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κρατούσε τη 19χρονη

 

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κρατούσε τη 19χρονη

 

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομία. 

 

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Ο αστυνομικός συνελήφθη στις 10 Ιουλίου, έπειτα από την καταγγελία της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε επίσης ότι την κακοποιούσε ο πατέρας της. Αμφότεροι έχουν προφυλακιστεί και σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συνολικά 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

 

Στο μεταξύ, σήμερα αναμενόταν να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, ο οποίος συνελήφθη πριν από δύο ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει το θύμα, πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την εξέδιδε.