Τουρισμός για όλους: Οι δικαιούχοι των 150 ευρώ- Σε ΦΕΚ η απόφαση

Τουρισμός για όλους: Οι δικαιούχοι των 150 ευρώ- Σε ΦΕΚ η απόφαση Facebook Twitter
0

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022, μέσω του οποίου οι δικαιούχοι λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ. 

Η απόφαση αναφέρει ότι οι αιτήσεις για το voucher θα πρέπει να γίνουν έως τις 21 Ιουλίου, αλλά δεν διευκρινίζεται πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα. Σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, αυτό θα γίνει την προσεχή Παρασκευή ή το Σάββατο

Η οικονομική ενίσχυση είναι ύψους 150 ευρώ για άτομα που πληρούν τα κριτήρια, θα κάνουν αίτηση και θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης. Για τα ΑμΕΑ που κληρώνονται και τους δικαιούχους με τέκνα ΑμΕΑ, η ενίσχυση είναι 200 ευρώ. Η οικονομική ενίσχυση παρέχεται μέσω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, που εκδίδεται αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό. 

Δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας. Πρέπει να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση για το έτος 2020 και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να εμπίπτει στα εισοδηματικά κριτήρια. Στο ετήσιο εισόδημα δεν προσμετράται τυχόν επίδομα αναπηρίας του δικαιούχου ή των εξαρτώμενων από αυτόν μελών το οποίο απαλλάσσεται του φόρου.

Τα εισοδηματικά κριτήρια

Τουρισμός για όλους: Οι δικαιούχοι των 150 ευρώ- Σε ΦΕΚ η απόφαση Facebook Twitter

Δικαιούχοι δεν είναι εκείνοι που έχουν επιλεγεί στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 και 2022-2023, ανεξάρτητα αν έκαναν χρήση αυτής της παροχής, οι επιλεγέντες του προγράμματος «Evia-Samos Pass» ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο θρυλικός πιλότος Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ελλάδα / Πέθανε ο θρυλικός πιλότος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ως μάχιμος πιλότος της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας, έδρασε στα πεδία των μαχών της Βορείου Αφρικής, της Μεσογείου, της Ιταλίας, της Γιουγκοσλαβίας και του Αιγαίου
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ