Τουλάχιστον 49 οι νεκροί από τις πυρκαγιές σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Τουλάχιστον 49 οι νεκροί από τις πυρκαγιές σύμφωνα με την Πυροσβεστική Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται, αυτή την ώρα, σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, για την καταστροφική πυρκαγιά που οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 49 ανθρώπους. 

Σε συνέντευξη τύπου, η πυροσβεστική υπηρεσία ανέβασε τον επίσημο αριθμό των νεκρών στους 49, μετά τον εντοπισμό 25 ατόμων στην περιοχή Αργυρή Άκτη, στο Μάτι, το πρωί.

Οι τραυματίες ανέρχονται, μέχρι στιγμής στους 172, με 11 από αυτούς να βρίσκονται διασωληνωμένοι. Σε νοσοκομεία, εκτός κινδύνου, νοσηλεύονται και 16 παιδιά. 

Οι υπουργοί Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας και Δημήτρης Τζανακόπουλος, συντονίζουν, μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, τις επιχειρήσεις. 

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σχολίασε χαρακτηριστικά πως η επέκταση της πυρκαγιά στον οικιστικό ιστό ήταν «αστραπιαία», με αποτέλεσμα πολύ κάτοικοι και παραθεριστές να μην προλάβουν να διαφύγουν και να εγκλωβιστούν μέσα στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM