Θήβα: Βρέθηκε ο άνδρας που τραυμάτισε την 8χρονη με αδέσποτη σφαίρα

Θήβα: Βρέθηκε ο άνδρας που τραυμάτισε την 8χρονη με αδέσποτη σφαίρα Facebook Twitter
0

Ένας 54χρονος άνδρας προσήχθη αργά το βράδυ της Τρίτης στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των ερευνών για τον τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα στο χωριό Θεσπιές Βοιωτίας, κοντά στη Θήβα. 

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο 38 χιλιοστών, το οποίο κατείχε παράνομα.

Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη, την Κυριακή του Πάσχα. 

Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, διασκέδαζε με τους συγγενείς του σε ένα από τα τρία σπίτια που από την πρώτη στιγμή είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο φερόμενος δράστης έχει παραδεχθεί τον πυροβολισμό και έχει υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο έχει κρύψει το όπλο.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πηγές αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός έπεσε από την πλευρά του χωριού Λεοντάρι, απέναντι από το σπίτι της 8χρονης. 

Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM