Θεσσαλονίκη: Ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων - Πληροφορίες

Θεσσαλονίκη: Ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων - Πληροφορίες Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας 61 ετών, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων.

Ο 61χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, νοσηλεύεται σε απομόνωση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, πιθανόν αύριο, τα οποία και έχουν σταλεί στο ΑΠΘ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που προσήλθε μόνος του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση με πολύ περιορισμένα συμπτώματα.

Οι πρώτες πληροφορείς αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν τουρίστα από το Μαρόκο, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα χθες, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM