Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισαν μαθητή με μαχαίρι έξω από λύκειο στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισαν μαθητή με μαχαίρι έξω από λύκειο στο Ωραιόκαστρο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου.
0

Αιματηρό περιστατικό, με θύμα 18χρονο μαθητή, σημειώθηκε στις 11 το πρωί, έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο 18χρονος φαίνεται να ενεπλάκη σε καβγά με ομάδα εξωσχολικών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια του καβγά «βγήκε» μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο μαθητής να υποστεί ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες, με την υγεία του να μη διατρέχει κίνδυνο.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς -μέχρι στιγμής- να υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM