Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονη που φορούσε στολή και παρίστανε την πυροσβέστη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονη που φορούσε στολή και παρίστανε την πυροσβέστη Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI
0

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 24χρονη που παρίστανε την πυροσβέστη.

Οι Αρχές εντόπισαν τη νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Φράγματος Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα την εντόπισαν να φοράει τη χαρακτηριστική στολή του πυροσβέστη, μέσα σε παράνομα εξοπλισμένο όχημα.

Το αυτοκίνητό της σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν πλήρως εξοπλισμένο με υλικά και συσκευές που παραπέμπουν σε αυτά των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, όπως αποσπώμενους φάρους, κόκκινου και μπλε χρώματος, αλλά και ασύρματο.

Στην οροφή του μάλιστα, υπήρχε επιπλέον φάρος με τρεις κόκκινες λυχνίες, όπως στα πυροσβεστικά οχήματα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ιδιότητά της ως υπάλληλος της Πυροσβεστικής και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατηγορείται για αντιποίηση και παραβάσεις του Νόμου περί Όπλων και των κανονισμών σχετικά με τις ραδιοσυχνότητες.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM