Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 21χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Πέντε συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 21χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Πέντε συλλήψεις Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 21χρονος άνδρας το βράδυ της Δευτέρας στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές, για άγνωστη αιτία, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον νεαρό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο σώμα.

Ο νεαρός χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες, μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν άμεση και προχώρησε στην σύλληψη πέντε ατόμων (ηλικίας 17 έως 22 ετών). Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί του ΑΤ Δέλτα ανέλαβαν την προανάκριση, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM