Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 34χρονος που χτύπησε και τραυμάτισε 40χρονο με σφυρί

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 34χρονος που χτύπησε και τραυμάτισε 40χρονο με σφυρί Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 34χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 40χρονο, στην περιοχή Πρόχωμα. 

Ο 34χρονος διώκεται για βαριά σωματική βλάβη μετά την επίθεση με σφυρί, ενώ ο παθών νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ο 61χρονος πεθερός του κατηγορούμενου.

Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα, έξω από πιτσαρία, όπου οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται πως διασκέδαζαν νωρίτερα. Για ασήμαντη αφορμή, ο 61 ετών άνδρας διαπληκτίστηκε με τον παθόντα και κατά την έξοδό του από το κατάστημα, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι. Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος και τότε επενέβη ο 34χρονος, χτυπώντας τον 40χρονο τρεις φορές με το σφυρί στο κεφάλι. Ο 34χρονος συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο πεθερός του διέφυγε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM