Θεσσαλονίκη: Νέα αστυνομική έφοδος σε «μπαρ-καμπαρέ» – Χειροπέδες ξανά στον ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: Νέα αστυνομική έφοδος σε «μπαρ-καμπαρέ» – Χειροπέδες ξανά στον ιδιοκτήτη Facebook Twitter
Pixabay
0

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για την πανδημία.

Συνελήφθη ο 58χρονος ιδιοκτήτης του και τού επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ πρόστιμα, από 300 ευρώ στον καθένα, βεβαιώθηκαν σε δύο εργαζόμενες και τρεις πελάτες.

Χειροπέδες ξανά στον ιδιοκτήτη

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για το ίδιο «μπαρ-καμπαρέ» στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, όπου τον προηγούμενο μήνα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του σε θαμώνες, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης.

Τότε, οι αστυνομικοί είχαν αναγκαστεί να επιστρατεύσουν κλειδαρά, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη, ενώ εξωτερικά το μαγαζί ήταν εξοπλισμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε εκείνη την αστυνομική έφοδο είχαν συλληφθεί ο 58χρονος ιδιοκτήτης, επτά εργαζόμενες κι ένας πελάτης, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Νέα αστυνομική έφοδος

Ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί μετέβησαν εκ νέου στο κατάστημα για έλεγχο. Βρέθηκαν ξανά μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα, μόνο που αυτή τη φορά μπήκαν αιφνιδιαστικά, όταν αυτή άνοιξε μόλις βγήκε πελάτης από το εσωτερικό του μαγαζιού.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών όπως επίσης για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς περιμετρικά βρέθηκα πάλι δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και εξοπλισμός καταγραφής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

«Η φτώχεια μάς χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ελλάδα / ΣτΕ: Αντισυνταγματκές οι διατάξεις για την εξίσωση αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών με αποφοίτους Λυκείου

Ο νομοθέτης, με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει να διακρίνει τους αποφοίτους των Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης από τους αποφοίτους σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM