Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε τράπεζα, προκάλεσε φθορές και κλειδώθηκε στην τουαλέτα

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε τράπεζα, προκάλεσε φθορές και κλειδώθηκε στην τουαλέτα Facebook Twitter
0

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Αγίου Δημητρίου, απειλώντας εργαζομένους και προκαλώντας υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια, κλειδώθηκε στην τουαλέτα του υποκαταστήματος, απ' όπου τον απεγκλώβισαν πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πιθανότατα να οδηγηθεί σε ψυχιατρική δομή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM