Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε κι έφυγε πεζός

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε κι έφυγε πεζός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
0

Στην αυτόφωρη σύλληψη ενός 34χρονου, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα Χριστούγεννα εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 34χρονος, ως οδηγός ιδιωτικής χρήσης επιβατικού οχήματος, κινούμενος επί της εξόδου της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από οδό Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό (αντίθετα στο μονόδρομο), συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και στη συνέχεια ο πρώτος εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός αμφότερων των οδηγών καθώς και συνεπιβάτιδας του ενός οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης.

Ο 34χρονος, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έλεγχος για τον προσδιορισμό ποσότητας αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM