Θεσσαλονίκη: Με έκτακτα δρομολόγια θα επιχειρηθεί η συγκέντρωση των σκουπιδιών

Θεσσαλονίκη: Με έκτακτα δρομολόγια θα επιχειρηθεί η συγκέντρωση των σκουπιδιών Facebook Twitter
1

Ομαλοποιείται τις επόμενες ώρες η κατάσταση με τα συσσωρευμένα σκουπίδια στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς η επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενέκρινε σήμερα το ένταλμα πληρωμής για τα καύσιμα κίνησης των απορριμματοφόρων.

Ο κεντρικός δήμος προμηθεύτηκε από χθες 3.000 λίτρα πετρελαίου, με αποτέλεσμα στην πρωινή βάρδια να βρίσκονται στους δρόμους της πόλης το σύνολο των οχημάτων, 19 απορριμματοφόρα, οκτώ αυτοκίνητα της ανακύκλωσης αλλά και τα έξι αυτοκίνητα που απαιτούνται για τη συλλογή των ογκωδών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάση Παππά, θα αυξηθεί η «δύναμη» των εργαζομένων στην απογευματινή και βραδινή βάρδια, ώστε να αδειάσουν το συντομότερο δυνατό οι γεμάτοι από σκουπίδια κάδοι.

«Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση. Από τη στιγμή που ενεκρίθη το ένταλμα πληρωμής από την πάρεδρο θα προχωρήσουμε σε έκτακτα δρομολόγια για να μπορέσουμε πριν το τριήμερο της Αποκριάς να καθαρίσει η πόλη. Θα ρίξουμε το βάρος σε γειτονιές που τα απορρίμματα έχουν γεμίσει τους κάδους» είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Παππάς.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια οφειλόμενη απάντηση στην καταγγελία των κατοίκων Θεσσαλίας για τα ζώα συντροφιάς

Ελλάδα / Μια οφειλόμενη απάντηση στην καταγγελία των κατοίκων Θεσσαλίας για τα ζώα συντροφιάς

Στις καταγγελίες απαντούν η ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μαριάνθη Δημοπούλου, η εκπρόσωπος του «Διασώζω«, Ερμιόνη Γιαννακού, και η διευθύντρια προγράμματος Zero Stray Academy, Σταματίνα Σταματάκου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια