Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ άρπαξε φωτιά - Ασφαλείς οι επιβάτες Facebook Twitter
Φωτ.: ΟΑΣΘ
0

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά που ήταν μικρής έκτασης ξέσπασε περίπου στις 9:30, μετά από βραχυκύκλωμα στο πίσω μέρος του λεωφορείου, και συγκεκριμένα στις καλωδιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο το λεωφορείο ήταν εν κινήσει με τον οδηγό να το ακινητοποιεί άμεσα. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, οι επτά επιβάτες του οχήματος αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά. 

Η ζημιά στο λεωφορείο που μεταφέρθηκε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, είναι περιορισμένη, καθώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο αμάξωμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM