Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έριχνε τα λύματα από την τουαλέτα και την κουζίνα σε ρέμα

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έριχνε τα λύματα από την τουαλέτα και την κουζίνα σε ρέμα Facebook Twitter
0

Ιδιοκτήτης ταβέρνας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι τα λύματα από την τουαλέτα και την κουζίνα του καταστήματος κατέληγαν ανεξέλεγκτα σε ρέμα.

Πρόκειται για 45χρονο που συνελήφθη για περιβαλλοντική ρύπανση και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Είχε προηγηθεί επιτόπια αυτοψία στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, από μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και υπαλλήλων της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε η ανεξέλεγκτη διάθεση αστικών ακάθαρτων λυμάτων σε ρέμα από την εσωτερική τουαλέτα του καταστήματος, μέσω αγωγού, στο πρανές του οποίου εντοπίστηκαν ακαθαρσίες καθώς και η απόρριψη λυμάτων από την κουζίνα του καταστήματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση έντονης δυσοσμίας.

«Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι η ρύπανση του ρέματος, η διατάραξη της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής με αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, καθώς και πρόκληση κινδύνου για τη δημόσια υγεία, λόγω της διασποράς των ακάθαρτων αστικών λυμάτων, με κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών» όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM