Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε πατέρα που κοιμόταν στο ΙΧ του, ενώ τα παιδιά του κυκλοφορούσαν ολομόναχα

Θεσσαλονίκη: «Χειροπέδες» σε πατέρα που κοιμόταν στο ΙΧ του, ενώ τα παιδιά του κυκλοφορούσαν ολομόναχα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο συνελήφθη ένας 28χρονος πατέρας που κοιμόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, ενώ τα παιδιά του -τεσσάρων και δύο ετών- κυκλοφορούσαν ολομόναχα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη (20/3), αφότου ένας τροχονόμος είδε τα δύο μικρά παιδιά -ένα 4χρονο κορίτσι και ένα 2χρονο αγόρι- να περπατούν μόνα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, προσπαθώντας να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα.

Ο 28χρονος πατέρας εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Τα παιδιά βρίσκονται σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM